Még karácsonyfában is versenyez a bajnok

Cseh Laci fejest ugrik a karácsonyba

Bár még bő két hét van karácsonyig, Cseh Lacit néhány hírességgel együtt már napokkal ezelőtt elkapta az ünnepi láz, és lelkesen díszítgette az egyik belvárosi kultúrközpont fenyőfáját.

2014.12.08 20:00ma.hu

Ünnepi lázban égtek a hírességek, köztük Cseh Laci is, miközben lelkesen díszítgeték a főváros VII. kerületében található, népszerű kulturális központ Élményudvarán álló hatméteres karácsonyfát. A belvárosban található szórakozóhely idén először várja az érdeklődőket, a december 5-i nyitástól egészen december 23-ig látogatható - mondta el Aradi Ferenc ügyvezető.

„A karácsonyi vásár pikantériáját az adja, hogy itt a desing és retro kézműves termékek állnak a középpontban, melyeket izgalmas ételek, élőszobrok, mutatványosok és hangulatos koncertek egészítenek ki. Mikuláskor Király Viktor lépett fel, de itt lesz a következő két és fél hétben többek között az Animal Cannibals és az X-Faktor idei győztese is, akinek a kiléte egyelőre rejtély. A programok mellett egy igazi különlegességgel is készülünk, ugyanis minden nap délután 4 és 5 óra között – a Happy Hour keretében – a két bejáratnál a forralt bort 1915-ös árakon mérjük, azaz mindösszesen 5 Ft-ért adjuk az ínyencséget. Az élményvásáron megemlékezünk majd a Hanukáról, valamint lesz ingyenes könyvvásár és Cipősdoboz akció is” – tudtuk meg a házigazdától.

Fotó: Gozsdu Udvar

Nem véletlen, hogy Cseh Lacit is elkapta a hév. Olimpiai bajnokunk bevallotta, hogy nem csak úszás közben hajtja őt a versenyszellem, de a karácsonyfa méretét tekintve is, ugyanis nehezen viseli, ha sporttársa fája magasabb, mint az övé.

„Sajnos egyik évben a túlzott versenyezhetnékem levét magam ittam meg, ugyanis a több mint 4 méteres fám alig bírtam betuszkolni a szobába. Idén lemondok a győzelemről és kisebb fenyőt veszek, valamint megpróbálom időben beszerezni az ajándékokat is, hogy később már nyugodtan várjam az ünnepeket. Biztos, hogy ellátogatok majd ide az Élményvásárba is, hátha megfog valami, ugyanis szeretem az antik dolgokat, akár a lakásba dísznek, akár ajándéknak.

A hagyományos ételek persze nálunk sem hiányozhatnak az asztalról, nagymamám mindig készít halászlét, amit én ugyan annyira nem szeretek, de a rántott hús és az egyéb ínycsiklandozó ételek minden évben kárpótolnak. Ilyenkor igazából három napon keresztül folyamatosan eszünk, még akkor is, ha már nem is vagyunk éhesek. Egyszerűen kihagyhatatlanok ezek a finomságok” – meséli Cseh Laci, aki a medence után egyből a karácsonyba ugrik fejest.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.