Drámai rockzene

Martin Scorsese és Mick Jagger lesz a producere az HBO új sorozatának

A rendező és az énekes évek óta dolgozik a hetvenes évek rockzenéjével foglalkozó produkció pilotjának elkészítésén.

2014.12.03 09:00ma.hu

Az HBO kedden jelentette be, hogy Martin Scorse és Mick Jagger közreműködésével drámasorozatot forgat a hetvenes évek rockzenéjéről.

Az egyelőre cím nélküli sorozat egy kitalált lemezkiadó, az American Century Records, és a korszak meghatározó zenészeinek történetét meséli el. Scorsese és Jagger, akik maguk is a hetvenes évek popkultúrájának központi figurái voltak, producerként vesz részt a produkció elkészítésében, amelyben a Gengszterkorzóból ismert Bobby Cannavale mellett, Olivia Wilde és Mick Jagger fia, James is szerepel majd.

A The Verge szerint a világhírű rendező és a Rolling Stones nem kevésbé világhírű énekese éve óta dolgozik a pilotepizód elkészítésén. Azt egyelőre sajnos nem tudni, hogy mikor mutatják be a sorozatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.