Hol vagy, csíkos?

Boltba ment a tigris, azóta keresik

Helikopterrel keresett egy elszabadult tigrist csütörtökön a francia rendőrség és tűzoltóság Párizs közelében.

2014.11.13 15:40MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/njaj

"Reggel óta kergetjük, a rendőrök megpróbálják bekeríteni" - mondta egy rendőrségi forrás. A kábítópisztollyal felszerelt tűzoltók pedig helikopter segítségével próbálják a vadállat nyomát lelni.

A tigrist egyébként délelőtt a Párizstól keletre található Montévrain település egyik szupermarketje vezetőjének felesége látta meg az üzlet parkolójában. A nő lefotózta az állatot, majd riasztotta a helyi hatóságokat.

A montévraini őrs riasztására kezdte meg a rendőrség és a tűzoltóság nagy erőkkel a tigris keresését.

A prefektúra közlése szerint "amennyiben lehetséges, megpróbálják elaltatni, de ha veszélyesnek vagy agresszívnek mutatkozik, akkor az lesz a parancs, hogy le kell lőni".

Montévrain a párizsi Disneyland közelében található, s a településen egy vándorcirkusz is vendégszerepel, de egyelőre egyik helyről sem jelezték, hogy tőlük szabadult el a tigris.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.