172 kilótól szabadultak meg

Házasság lett a nagy fogyás vége

Ketten együtt összesen 172 kilótól szabadultak meg, a fogyókúra pedig olyan jól sikerült, hogy a végén a két diétázó meg sem állt az oltárig. Mire nem jó egy fogyiklub, ugye?

2014.11.04 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Tom Clare (Képünk illusztráció!)

Nagy eseménynek volt színhelye a minap a detroiti Henry Ford Wyandotte Kórház: ott tartotta esküvőjét a 34 éves Crysta Danaher és 44 éves kedvese, Bill Anderson. Ám ezúttal nem azért választották a szokatlan helyszínt a szerelmesek, mert egyikük olyan beteg, hogy már felkelni sem tud az ágyból, épp ellenkezőleg: mindketten köszönik szépen, nagyszerűen érzik magukat. Egész egyszerűen csak azért mentek a kórházba megesküdni, mert évekkel ezelőtt itt ismerkedtek meg és itt kezdődött a kapcsolatuk.

A pár mindkét tagja 2009-ben vett részt úgynevezett Bariatric fogyasztó műtéten, és ezt követően találkoztak egymással a kórházon belül működő fogyókúrás összejövetelek egyikén. Igaz, a kapcsolatukhoz kellett némi lökés is, ugyanis Bill először Crysta édesanyjával találkozott, ő kezdte noszogatni a lányát, hogy "szeretném, ha találkoznál egy olyan fickóval, mint Bill". Úgyhogy találkoztak, de eleinte csak barátság volt kettőjük között, ami fokozatosan alakult át szerelemmé.

Persze a műtét és a terápiás csoport nemcsak ebben volt a segítségükre, önmagában is nagy eredményt értek el mindketten: Anderson 208 kilóról 113-ra fogyott és a 2009 májusi műtéte óta már túlvan két maratonon és több mint fél tucat félmaratonon, felesége pedig bő 80 kilótól szabadult meg - igaz, azt nem árulja el, honnan indult vagy hogy most hol tart, de egy nő esetében ezt nem is illik firtatni.

A ceremónia helyszíne az a jógaszoba volt, ahol a pár először találkozott, és a szombati napot sem véletlenszerűen jelölték ki: napra pontosan három év telt el az első randevújuk óta. A házaspár esküjének mintegy 100 családtag és barát volt a tanúja, miközben ők nemcsak a kezükben fogták a kék és narancssárga virágokból készült csokrot, de hasonló színű cipőt viseltek. A mézesheteket a mexikói Cancúnban töltik, és bevallották, most egy kicsit mindketten csalni fognak a diétában - de talán ez most nem is akkora bűn.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.