Az 50-es éveket éli a házaspár

Vissza a múltba: "az időutazás mentette meg a házasságunkat"

Amikor a házasságuk már kezdett válságba kerülni, a pár úgy döntött, visszatérnek az 50-es évekbe, amikor még nem volt jellemző a válás. Most boldogabbak, mint valaha.

2014.07.24 16:39ma.hu

Nem akarta könnyen feladni a házasságát, ezért meglepő ötlete támadt egy feleségnek: úgy döntött, visszamegy férjével együtt az időben és úgy fognak élni, mintha az 50-es években lennének. Mandy Jones lecserélte a ruháját vintage-stílusú darabokra, klasszikus Chevrolet várja őket a ház előtt, ha valahova elmennének, és esténként a rockabilly ritmusára perdülnek táncra férjével, ami természetesen a kockás lapokkal kirakott konyhában álló zenegépből szól. Amikor épp nincs semmi dolga, akkor gyakorta találhatjuk meg őt a mosógép mellett állva, vagy épp a férje zokniját stoppolva.

Fotó: YouTube

A 49 éves háziasszony ötletét a férje is támogatta, mostanra az egész lakásuk olyan, mintha fél évszázaddal visszamentünk volna az időben, és ők is úgy néznek ki, mint egy letűnt kor itt felejtett képviselői. Az angliai Tamworthben élő házaspár tagjai elárulták, hogy korábban már annyira rossz volt a kapcsolatuk, hogy szinte mindennapossá váltak a civakodások. Amióta azonban a nagymamája tanácsát megfogadva visszamentek az 50-es évekbe, mintha egy csapásra megváltozott volna minden.

"Mióta így élünk, jobb feleség vagyok, és Gary és én közelebb állunk egymáshoz, mint valaha. Mindannyiunknak meg kellene fogadnia a nagyszüleink tanácsát és elkezdenünk az 50-es évek módjára élni" - magyarázta Mandy. Eleinte még néha-néha kiruccantak együtt egy közeli pubba, de aztán teljesen elkötelezték magukat a múlt század közepi évtizednek. "Mindenhova együtt megyünk és ez frissen tartja a kapcsolatunkat. Az életünk is gazdagabb lett" - mondta az asszony.

Ön szerint tényleg csak ennyi kell a boldog kapcsolathoz?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.