"Minek nevezzelek?"

Van még ennél lejjebb? Féltanga után jöhet a zacsi-tasi?!

Ugye emlékeznek még az év elején nagy visszhangot kiváltó féltangára, amit egy agyontetovált szépfiú viselt egy zsúfolt strandon? Most egy lépéssel továbbment, már csak a zacsit csomagolta be.

2014.09.26 16:00ma.hu
Fotó: Twitter

Hála az égnek, hogy sikerült kihevernünk azt a sokkot, amit Bobby Cole Norris okozott tavasszal, miután kitalálta a féltangát, aztán abban masírozott végig egy zsúfolt strandon. Máig sem tudjuk, hogyan maradt rajta, de most nem is ez a lényeg.

Hanem hogy most egy lépéssel még tovább ment. Már a fél csípőjére sem kell egy keskeny pántot tekernie, ha azt akarja, hogy a családi ékszer ne lifegjen csak úgy csupaszon, mikor egy kis strandolásra szottyan kedve, a zacsit csak egy kis... mibe is csomagolja? Igazából azt sem nagyon tudjuk, hogy is hívják ezt az izét, amit jobb híján most zacsi-tasinak neveztünk el.

Ehhez képest Borat pár éve bemutatott "mankinije" - tudják, az a nyakig felhúzott tanga - kifejezetten konzervatív viseletnek számít. De azért bízunk a magyar férfiak ízlésében, és reméljük, hogy a többség megmarad boxer-szerű úszónadrágnál, vagy legrosszabb esetben a fecskénél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.