Lánya is lesz a leszbikus sztárnak?

Képek - Hoppá! Jodie Foster újra babát vár?

A hírek szerint két fia mellé újabb csemete érkezik a leszbikus sztár, Jodie Foster otthonába - Ismerősei meg vannak győződve róla, hogy babát vár a színésznő...

Szexis képek a mindig elegáns Jodie Foster-ről! képgaléria

2008.09.02 14:50rtlbulvar.hu

Jodie Foster sugárzik a boldogságtól, ennek hátterében pedig állítólag egy újabb bébi érkezése áll.

A sztár néhány hónapja szakított leszbikus szerelmével, Cydney Bernard-dal, akivel tizennégy éven keresztül jóban-rosszban kitartottak egymás mellett.

Jodie fiaival: Charlie-val és Kit-tel

Jodie két fiát, a most 7 éves Kitet és a 10 éves Charlie-t is együtt nevelték.

Az apa (apák) kilétét csak találgatni lehet, a színésznő ugyanis sosem beszélt a fogantatás körülményeiről.

Egyesek szerint sejtbankba ment a gyermekáldásért, mások szerint azonban a homoszexuális rendező, Randy Stone az édesapjuk.

A várandósság tényét egyelőre nem erősítették meg az érintettek, a sztár barátai azonban biztosak abban, hogy a hír igaz.

- Mostanában sokat hízott, de csak hasra és mellre. Ráadásul ragyog a boldogságtól. Smink nélkül is gyönyörű, erre pedig csak a kismamák képesek - áradozott a bennfentes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.