A színésznő retteg a kígyóktól

Szembesítették félelmével Jodie Fostert

Az Oscar-díjas színésznőt szembesítették leghatalmasabb félelmével: a kígyókkal. Jodie Foster legújabb filmjében egy fóbiákkal küzdő nőt alakít, ám a színésznő nemcsak a filmvásznon retteg a kígyóktól.

Képekben a leszbikus szépség képgaléria

2008.04.03 07:00ma.hu

Jay Leno az esti beszélgetésre, nemcsak a kérdéseivel, hanem egy hatalmas kígyóval is meglepte a szépséges sztárt. Hiszen nagyon jól tudja, hogy a fóbiákat legyőzni csak szembesítéssel lehet. 

-Rettegek a kígyóktól. Mikor gyerek voltam a testvéreim avval etettek, hogy kígyó van az ágyamban – emlékezett vissza Jodie Foster, majd megsimogatta az elékúszó hüllőt. 

- Nagyon szép a színe, de a nyelve – mondta a színésznő, majd visszaadta a kígyót Leno-nak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.