Óriási bulira készülnek a 80-as évek sztárjai

Péntek este együtt bulizhatunk David Hasselhoff-fal és K.I.T.T.-tel is

Ezrek tombolhatnak a péntek esti "Celebrate the 80s & 90s with The Hoff" show-n, melynek házigazdája a Knight Riderből és a Baywatchból ismert David Hasselhoff lesz - a Looking for Freedom című slágerét berekedésig énekelhetjük!

2014.08.29 08:29ma.hu

A péntek este Mogyoródra látogatók pirotechnikával és füstágyúval felturbózott őrületes retro-partira számíthatnak, ahol olyan sztárokkal bulizhatnak együtt, mint a Haddaway, a 2Unlimited, a Vengaboys, Sabrina, a Snap Turbo B-je, DJ Sash!, a Twenty4Seven vagy az angol szexszimbólum, Samantha Fox. A hazánkban is óriási népszerűségnek örvendő diszkó-pop énekesnőnek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Nothing's gonna stop me now, az I Wanna Have Some Fun vagy a Touch me. Szuperszexi megjelenésével és világsikert hozó slágereivel a hazai popzenészekre is meghatározó hatást gyakorolt.

Fotó: Redlemon

Gyerekként én is imádtam Samantha Foxot, ahogy minden fiúnak nekem is nagyon tetszett” – mesélte a V-Tech frontembere, Kefír, aki már teljes gőzzel készül az esti mogyoródi bulira. „Az összes retro-slágert kívülről fújom, de az az igazság, hogy nem mindig tudom, hogy melyik előadóhoz kapcsolódik egy-egy örökzöld. Azt vettem észre, hogy ez nem csak a külföldi retro-sztárokkal van így. Nekünk körülbelül 24 slágerünk volt, amit Magyarországon rengetegen ismernek, mégis sokan összekevernek minket a TNT-vel. A Kicsi gesztenye című slágert sok fellépésen kérték már tőlem, és mindig el is éneklem” – tette hozzá nevetve a V-Tech frontembere.

A koncertek ideje alatt vetített - szintén retro - videoklipek a 80-as, 90-es évek legtüzesebb hangulatú bulijaiba repítik majd vissza a tomboló tömeget. A show-t a dögös jelmezekbe öltözött táncoslányok produkciói teszik majd felejthetetlenné, akik az este folyamán többször is lecserélik az outfittjüket. A „Celebrate the 80s & 90s with The Hoff” show ezen kívül fantasztikus pirotechnikai produkciókkal, hamisítatlan partyhangulatot teremtő füstágyúkkal és konfettiesővel várja a retro-zenék szerelmeseit augusztus 29-én a mogyoródi Hungaroringen.

A Baywatch ikonikus főszereplője mellett nemcsak a már említett világsztárok lépnek színpadra, hanem természetesen látható lesz az eseményen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, K.I.T.T. is. Akinek tehát nincs még programja ma estére, még mindig nem késő a Hungaroring felé venni az irányt! További információt ezen a linken találhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.