Ezer lufi emelkedett a magasba

Lufikkal szálltak az égbe a hírességek születésnapi jókívánságai

Ezer színes lufi szállt az égbe, hogy a szél szárnyán repítsék messze a hírességek és a fesztiválozók születésnapi jókívánságait, no meg a legtitkosabb vágyakat.

Magasba szálltak a lufis kívánságok képgaléria

2014.08.26 09:29ma.hu

„Be part of something Famous” – így hangzik az idén 118 éves fajdkakasos whiskey szlogenje, amelyre építve most a fesztiválozók is égnek ereszthették, hogy ők miről szeretnének híresek lenni. A Zamárdiban megrendezésre kerülő eseményen Weisz Fanni, Száraz Dénes és Fehér Balázs is lufit ragadott.

Száraz Dénest népszerű színészként ismeri a közönség, azonban sokan nem gondolnák, hogy egykor csak a rockzenének és a féktelen bulizásnak élt. A fesztiváloknak nem csupán állandó résztvevője volt, de ő maga is részt vett a szervezésben.

Gimnazistaként minden őrültségben benne voltunk, így éveken át a fesztiválok sem maradhattak ki, egy felvidéki ifjúsági eseménynek még a szervezésébe is bekapcsolódtam. Hosszú hajam volt, acélbetétes bakancsban jártam, és megszállottan rajongtam a The Doorsért, akkoriban hittem, hogy talán Jim Morrison reinkarnációja vagyok” – kezdte nevetve Dénes, akit elmondása szerint az egyetemi évek tettek érettebbé.

Mégis mindvégig egyértelmű volt, hogy színész szeretnék lenni. Sosem a hírnév vonzott, hanem hogy igazán jó legyek abban, amit csinálok. Szerintem egy adott körben ez már önmagában is híressé tehet bárkit” – folytatta a Jóban Rosszban egykori Tamás atyája.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Weisz Fanni modellként már jó néhány elismerést bezsebelt, van azonban egy szívügye, amire jelenleg is kiemelt figyelmet fordít. „Modell szerettem volna lenni és állatvédő, ez volt a két álmom. Ebből az egyik már teljesült, a másikért pedig igyekszem minél többet megtenni, így ez került a Famous-lufimra is. Valahogy az élet adja mindig az új lehetőségeket és az újabb kihívásokat, így mindig születnek újabb álmok is” – mondta Fanni.

Az ismertségnek vannak jó és rossz oldalai is, de mint mindenben, így itt is a jóra koncentrálok. Fontos, hogy értékes dolgokra használjam. A siker kulcsa pedig a kitartás, hogy soha nem adom fel!” – tette hozzá a fiatal szépség, aki számára a fesztiválok a vidámság fellegvárai.

Fehér Balázs életének a kezdetek óta része a zenélés, de újabb célokban soha nem szűkölködik. A fesztiválok világa a fellépésekkel nyílt meg számára, és a Balatonhoz is különleges érzések kötik.

Mindig is a zenélés foglalkoztatott igazán, de a filmezés az, ami emellett nagyon vonz. Jelenleg azonban arra koncentrálok, hogy minden helyzetben megőrizzem a nyugalmam, tudjak kikapcsolni, és ne csak egy folyamatos mókuskerékben éljek. Ez a hozzáállás sokkal kiegyensúlyozottabbá tudja tenni az embert” – vélekedett a Carbonfools frontembere, aki éppen ezért a "nyugalom" szót írta lufijára.

Fesztiválokon lépek fel a legszívesebben. Itt mindenki maximálisan kiengedi a gőzt, és pozitív energiákat sugároz, ami rám is hatással van. A Balatont pedig különösen szeretem, rendszeresen ellátogatok ide nyaranta, ráadásul a vitorlázás is az egyik kedvenc hobbim” – mesélte Balázs, aki azt is elárulta, hogy csajozás tekintetében egyetlen helyi emléket őriz: a magyar tenger eddig valahogy nem kedvezett neki e téren.

A hírességek mellett a fesztiválozók is boldogan csatlakoztak a megmozduláshoz. Volt, aki magánéleti, volt, aki szakmai örömökre vágyott leginkább a papírlapokra került üzenetek alapján. Azonban hogy az ezernyi kívánság valóra válik-e, azt csak az idő dönti el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.