Hazudott a barátnőjének, a rendőrség is kereste

Akart egy szabad estét, ezért "elraboltatta" magát

Közel hét órán keresztül kereste egy egész csapatnyi rendőr az elrabolt férfit, akiért a barátnőjétől akartak váltságdíjat kapni, ám végül kiderült, hogy a férfi önfeledten bulizott valahol.

2014.08.25 14:29ma.hu

Több mint döühösek lettek a brit rendőrök, miután kiderült, hogy a férfi, akit vagy egy tucatnyi tiszt keresett közel hét órán keresztül, valójában egy házibuliban mulatozott egész éjjel. A 32 éves, meg nem nevezett férfi állítólag csak egy szabad estét szeretett volna, de ez a barátnője mellett a jelek szerint nem is olyan magától értetődő dolog, ezért találta ki azt, hogy megrendezi a saját elrablását. Amikor a nő megpróbálta őt felhívni, egy számára idegen hang vette fel a telefont, és 50 font váltságdíjat követelt, a nő ekkor értesítette a rendőröket, akik persze azonnal az "elrabolt" férfi nyomába eredtek.

Néhány biztonsági kamera felvétele, egy házkutatás és egy szemtanú segítségével a megfeszített munka meghozta az eredményét, hétfőre virraró éjjel 1:20-kor végre megtalálták az áldozatot, aki önfeledten táncolt a házibuliban. Az önmagát elrabló férfit rögtön letartóztatták, ám később mégis inkább szabadon engedték, a hivatalos indoklás szerint már így is jóval több időt elpazaroltak rá, mint kellett volna, és nem akartak további hosszú heteket rászánni, amit egy nyomozás és az azt követő tárgyalás jelentett volna - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.