Vetélkedő és akció egyben

Nagy Bumm!-ra készül Liptai Claudia és Kasza Tibi

Egy Magyarországon eddig ismeretlen típusú kvízjátékkal robbanthat ősszel Liptai Claudia és Kasza Tibi, a Bumm! legalábbis számos olyan elemet tartalmaz, ami okot ad az izgalomra.

2014.08.25 15:29ma.hu
Fotó: TV2

Idén ősszel vadonatúj kvíz-show formátummal rukkol elő a TV2. A Bumm! igazi újdonság a televíziós piacon, műsorvezető párosa pedig újabb garancia a szórakoztatásra – a show házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek. A Bumm! a különböző vetélkedők szellemi próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével – ígéri a csatorna.

A műsorban négyfős csapatoknak kell kvízkérdések megválaszolásával nyolc bombát hatástalanítaniuk, természetesen szigorúan időre. A műsorvezető páros számára nemcsak a show jelenti az újdonságot, hanem a közös munka is, amit mindketten nagyon várnak.

"Ez a fajta kvízshow teljesen új műfaj lesz a számomra, egyáltalán nem találkoztam vele eddig. Örülök, hogy ebben is kipróbálhatom magam, izgatottan várom a forgatásokat, pláne az új partnerem oldalán" – árulta el Liptai Claudia.

"Mindig nagy álmom volt egy ilyen műsort vezetni, és az, hogy Clau oldalán tehetem meg, a szakmai életem eddigi abszolút csúcsa. Mivel nagyon jó párost alkotunk, ezért felhőtlenül szórakoztató perceket ígérhetünk a nézőknek" – tette hozzá Tibi.

A civil játékosok mellett ismert emberekből álló csapatok is versenyeznek majd a főnyereményért, amely nyolc millió forint lesz. Az, hogy hazaviszi-e valamelyik csapat a fődíjat, kiderül idén ősszel a TV2 képernyőjén!

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.