Csípte a szemét a szaga

Kasza Tibi nem csípi ezt a csipszet

Az univerzális médiaszemélyiség zenei és műsorvezetői karrierjével párhuzamosan fogyasztóvédelmi hiányosságokra is felhívja rajongói figyelmét.

2014.02.22 19:18ma.hu
Forrás: Facebook

„Az imént vásároltam ezt a NEM IS OLYAN régen lejárt szavatosságú fini chipset :)))) Kibontva konkrétan ragasztószaga volt, ekkor kezdtem gyanakodni :)))))))” – posztolta nemsokkal ezelőtt Facebook-oldalára Kasza Tibi.

20 perc alatt ezren lájkolták a fotót, és rengetegen látták el véleményükkel, valamint jótanácsaikkal Tibit.

Volt, akit a termék íze érdekelné, többen saját sanyarú tapasztalataikat osztották meg, mások pedig felhívták Tibi – és a közösségi háló résztvevőinek – figyelmét arra, hogy mindig meg kell nézni a szavatossági időt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.