Nem tudták megmenteni a halászt a krokodiltól

Megölték Michael Jacksont, mert gyilkolt

Hiába rohant segítségért a feleség, a halászt nem lehetett megmenteni, Michael Jackson kíméletlen módon végzett vele. A helyszínre érkező rendőrök még aznap délután agyonlőtték.

2014.08.19 07:29ma.hu
Fotó: YouTube

Agyonlőtték Michael Jacksont a rendőrök, miután nem sokkal korábban kegyetlenül megölt egy halászt a felesége szeme láttára - jelentették az ausztrál híradások. A tragédia hétfőn délután történt az Adelaide folyóban, Darwintól 60 kilométerre, ahol "Jacko" kedvelt turistalátványosságnak számított. Egy krokodilt neveztek el így, azért kapta a néhai popsztár nevét, mert albinónak született, testét a szokásos barnászöld pikkelyek helyett egészen világos színű, már-már fehér réteg borította.

A krokodil akkor támadta meg a halászt, amikor az a folyóba ugrott, hogy kiszabadítsa a damilt, felesége pedig nem tudott volna neki segíteni, így jobb híján elrohant, hogy másokat hívjon férje megmentésére, de már késő volt. A rendőrök és a helyi vadvédelmi tisztek követték a krokodilt és később lelőtték - számolt be az ABC News. A férfi holttestét hétfőn este találták meg.

A kilőtt hüllőhöz gyakorta szerveztek turistakirándulásokat hajóval, a jármű oldalára csirketetemeket lógattak és népszerű látványosságnak számított, ahogy Michael Jackson kiugrik a vízből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.