Nem volt jó ötlet befogadni a hüllőt

Bepöccent a krokodilra, mert "akár a lányát is megehette volna"

Eleinte nem látott semmi kivetnivalót a kínai férfi abbn, hogy befogadja egy barátja megunt krokodilját, ám hamarosan rájött, hogy élete egyik legrosszabb ötlete volt: a hüllő könnyedén megehette volna a lányát.

2014.06.25 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/seaskylab

Bár voltak fenntartásai a krokodil méretei miatt, elfogadta egy barátjától a krokodilt a kínai Fu Yao - vagy ahogy a helyiek ismerik, Krokodil Dum De -, és a tetőtéri medencében helyezte el. Hamarosan azonban rá kellett jönnie, hogy ez volt élete egyik legrosszabb döntése, miután a hobbiból tartott krokodil túlságosan mozgékonynak bizonyult a szűkös új helyén. Nem sok időt töltött nála a krokodil, mire Fu Yao rádöbbent, hogy valójában fogalma sincs, hogyan is kell gondoskodni egy krokodilról és hirtelen belémart a félelem, hogy a hüllő egyszercsak "kiugrik a medencéből és megharapja őt" az etetési időben - számolt be a Metro című brit lap.

"Meglepően gyorsan mozgott, és rájöttem, hogy a krokodil fenyegetést jelent rám és a családomra nézve, ezért a városi állatkert hüllőrészlege sokkal jobb otthon lenne neki" - mondta a 49 éves férfi. Egy szakértő megerősítette, hogy ha a férfi 8 éves kislánya valahogy a krokodil közelébe keveredett volna, az állat szép fokozatosan felaprította volna, a meggondolatlan férfi számára pedig ez volt az utolsó csepp a pohárban. Kínában egyébként is illegális a krokodilokat magánotthonokban tartani, ezért az állat végül oda került, ahol valóban jó helyen van: egy állatkertbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.