Thalia vékonyabb akart lenni

Befőttesüvegben őrizgeti a kiműtött bordáját a sorozatsztár

Annyi találgatás jelent meg a látványos fogyásáról, hogy a mexikói szappanoperák sztárja, Thalia végül kamera elé állt és bevallotta az igazságot: kiműttette a legalsó bordáit.

2014.08.13 08:29ma.hu
Fotó: Instagram

Még a vaknak is szemet szúrt, mennyire látványosan elvékonyodott Thalia, a mexikói sorozatok egyik ikonikus alakja, és persze rögtön megindultak a pletykák, hogy mi okozhatta a drámai fogyást. A színésznő végül megelégelte a róla keringő szóbeszédeket és úgy döntött, kitálal. Előbb egy múlt heti beszélgetős show-ban vallotta be, hogy a sebésznek is volt köze a hirtelen szerzett soványságához, az igazán sokkoló azonban az volt, amikor feltöltötte az Instagramra a képet, amelyen egy befőttesüveg előtt ül. Az üvegben félreismerhetetlenül néhány darab csont ázik valami zavaros lében.

Állítása szerint ez nem más, mint a saját bordái maradéka, amiket műtéti úton távolíttatott el, hogy karcsúbb legyen a dereka, de a jelek szerint nem akart végleg megszabadulni a csontjaitól, ez lehet a magyarázat arra, miért rakta egy befőttesüvegbe. Mint mondta, szerette volna végre tisztába tenni a dolgokat, ezért mutatta be a nagyközönségnek a sokkoló képet. Aztán hogy az üvegben tényleg a saját bordái úszkálnak-e, egyáltalán emberi csontról van-e szó, azt már döntse el az, aki ránézésre képes ezt megállapítani, a kritikusok ugyanis egyelőre erősen vitatják, hogy tényleg azt látjuk-e, amit Thalia mond.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.