Mambo Nr. 5 - kólából

Van humorérzékük: slágert raktak ki a kólából az árufeltöltők

Kellett hozzá némi fantázia és türelem, de végül összeállt a mű: az egyik boltban a nevekkel felcímkézett kólákat olyan sorrendben rakták ki, mint a híres Mambo Nr. 5 című slágerben hallhatók.

2014.08.08 13:36ma.hu
Fotó: Reddit/thecherryontop

Igaz, hogy másfél évtizeddel ezelőtt volt a toplisták csúcsán, de Lou Bega slágere máig beleégett az emberek fülébe, és ha valahol felcsendül a Mambo Nr. 5, még ma is bekúszik a boogie a lábakba. Sőt, megszólalnia sem kell, elég, ha véletlenül elsétálunk egy polc előtt, ahol a nevekkel felcímkézett kólákat az árufeltöltő nem véletlenszerűen rakta ki, de nem is ABC-rendben, hanem pontosan úgy, ahogy abban a bizonyos slágerben elhangzanak.

Emlékeztetőül álljon itt a dal klipje is, így könnyen nyomon tudják követni, hogy tényleg így hangzott. (Aztán ha a szám egész nap nem fog kimenni a fejükből, ne minket okoljanak!)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.