Már akkor sem tűnt normálisnak

Hajdú Péter feleségének támadója gyilkolt a villamossal

Sarka Katát tavaly támadta meg az a férfi, aki pénteken egy idős nőt lökött a villamos elé.

2014.08.02 10:44ma.hu

"Döbbenet! Ma reggel az újságokból értesültünk, hogy A. Áron, az férfi, aki tavaly megtámadta a feleségemet, megölt egy idős nőt! Bár a rendőrség munkáját csak dicséret illeti, hiszen Kata személyleírása alapján tavaly 1-2 nap alatt elkapták a támadót, most mégis szabadlábon gyilkolt. Hiába volt visszaeső, hiába került bíróság elé, ahol feleségemmel szembesítették, hiába minden, szabadlábon gyilkolt a gazember! Gyilkolt méghozzá egy nőt, egy idős asszonyt, mert mindig a gyengébbik nemet támadta! A férfiaktól biztosan félt a gyáva, szarházi! Sorsa most az igazságszolgáltatás kezében van, s én nagyon remélem, hogy a sitten rohad meg!" - posztolta dühödten Hajdú Péter a Facebookon.

Mint ismeretes, szinte pont egy évvel ezelőtt Sarka Katát a Komjáti uszodánál támadta meg a szóban forgó férfi, erről itt olvashat bővebben.

Ugyanez a férfi pénteken kora délután egy idős asszonyt erőteljesen megrúgott a 4-6-os vonalon, a Margit híd budai hídfőjénél, aki így a szerelvény elé esett. Az utasok elfogták, s a rendőrök megérkezéséig visszatartották a 41 éves férfit. Az asszony a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.