Nagyon megviselte a nejét

Megtámadták Hajdú Péter feleségét

Sarka Katát a Komjádi Uszoda előtt támadta meg egy férfi, a környéken csak egy öreg néni volt, aki rémülten figyelte az eseményeket.

2013.07.25 01:52ma.hu

Szerda délután a Komjádi Uszoda előtt sétált Hajdú Péter felesége, amikor megtámadta őt egy 45-50 év körüli, vékony, meglehetősen ápolatlan férfi. "Lökdösni kezdte, agresszív és vulgáris volt és azt hajtogatta, hogy megveri és megerőszakolja" - írta Hajdú Facebook-oldalára az éjjel.

Samsunk pólóban, iPhone-nal...

Mint írta, Sarka Katának az volt a szerencséje, hogy az uszoda előtt ült egy néni, egy bottal.

"A néni is rémülten figyelte az esetet, majd Kata hirtelen felkapta a botját és ráüvöltött a támadóra. A támadó erre eltakarodott" - folytatódott a poszt.

"Zokogva mesélte el az esetet, így még soha életében nem félt, mint délután. Lányok, asszonyok egyedül NE sétáljatok arra! Sajnos Katának sem ideje, sem lelkiereje nem volt, hogy felhívja a rendőrséget, most pedig már mást nem tehetünk, csak jelezzük mindenkinek, hogy nagyon vigyázzon azon a környéken!" - intett óvatosságra az aggódó férj.

Kata az este folyamán a látható képet töltötte fel a népszerű közösségi oldalra, ezzel a szöveggel: "Nagyon hosszú nap volt, és végre vége!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.