Negyedszer is a jelöltek közt A férjem védelmében

Újabb Emmy-díjra esélyes az ügyvédnő sorozata

Julianna Marguiles negyedik, míg Christine Baranski ötödik éve van ott a legjobb színésznők között a legrangosabb televíziós díj jelölt-listáján.

2014.07.11 18:29ma.hu

Kihirdették az idei Emmy-díj jelöltjeit. A férjem védelmében stábja pedig ezúttal sem okozott csalódást. A sikersorozat főszereplője, Julianna Marguiles zsinórban negyedik éve ott van a legjobbak között és ki tudja, az augusztus 25-i gálán lehet, hogy 2011 után újra ő veheti át a legrangosabb televíziós elismerést. Christine Baranski sem első, hanem sorban ötödik Emmy-jelölését kapja Diane Lockhart megformálásáért, de az esélyesek között van a sorozattól idén búcsúzó Josh Charles is.

Hogy mit tartogat az Emmy A férjem védelmében színészeinek, arra még egy hónapot várni kell. A sorozat ötödik évadának záró epizódja azonban nem várat magára. Július 13-án este kiderül, hogyan végződik Alicia és a Lockhart&Garner közötti harc, s milyen meglepetéseket tud okozni két elszánt anya.

A férjem védelmében – évadzáró epizód július 13-án, 21:00-kor a Universal Channel műsorán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.