Letartóztatták a szívtelen anyát

Kilökte a metróból a 7 hónapos kisbabáját és elmenekült

Úgy tűnt, mintha le akarna szállni a metróról, de miután kitolta a babakocsit a nő, az ajtó csukódása előtti utolsó pillanatban visszaugrott a szerelvényre és elmenekült - magára hagyva a babát.

2014.07.08 15:03ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/digitalart

Letartóztatták a New York-i rendőrök azt a nőt, aki babakocsistól kilökte a 7 hónapos kislányát a metróból, majd az utolsó pillanatban visszaugrott a kocsiba és elmenekült. A fekete, 20-as éveiben járó nőt az amerikai sajtó értesülései szerint kedden reggel vitték be kihallgatásra, ám egyelőre nem tudni, miért akarta elhagyni a gyermeket.

A NY Daily News című internetes hírportál értesülései szerint a meg nem nevezett nő hétfőn 10 perccel dél előtt az Uptown 1 vonalán utazott, amikor a Columbus Circle állomáson kitolta a babakocsiban ülő 7 hónapos kislányát, aztán megpördült és visszaugrott a már indulni készülő szerelvényre. A szemtanúk és a biztonsági kamera felvétele szerint a rendőrség egy fekete bőrű, közepesen hosszú, fekete hajú nőt kezdett keresni, aki rövid ujjú sárga blúzt viselt - bő fél nappal később sikerült a nyomára bukkanni.

A peronon álló elhagyott babakocsit az egyik utas vette észre, aki ott maradt, azt remélve, hogy a kicsiért hamarosan visszatér a hozzátartozója, ám mintegy 20 perc után rájött, hogy hiábavaló a várakozás. Értesítette a gyámhivatalt, amelynek munkatársai gondozásba vették a kislányt. A peronon nem volt kamera, így csak feltételezhették a tanúvallomások alapján, hogy a gyermeket az anyja szándékosan hagyta el. A kislány arcát kiütések borították, de ettől eltekintve jó állapotban van - jelentették a rendvédelmi források.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.