Az anya nélkül indult el a szerelvény

Metró lopta el az anyától a kisbabáját

Hiába kiabált és ütötte kétségbeesetten a metró oldalát az anya, a szerelvény már lendületet vett és vitte a kisbabáját babakocsistól... - szerencsére csak a következő megállóig.

2013.06.11 15:38ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Anyja nélkül ment el metrózni egy babakocsiban ülő csecsemő, igaz, csak egy megállót tett meg a londoni földalattin, ott pedig a személyzet gondoskodásától kísérve "várta meg", míg mamája utoléri. A nő a South Kensington állomáson készült felszállni, a babakocsit már betolta a metró belsejébe, majd visszalépett a peronra, hogy a csomagokat is magához vegye, ám ebben a pillanatban megszólalt az ajtók csukódását jelző hang és már össze is zárultak az ajtók.

A szerelvényen tartózkodó Malcolm Dyer jól látta, mi történik, így azonnal elkiáltotta magát, valaki húzza meg a vészféket, de a szerelvény nem állt meg, csak a következő állomáson. Ott az 59 éves férfi leszállt a gyermekkel együtt és türelmesen megvárta, míg befut a következő szerelvény, rajta a szinte őrület határáig kétségbeesett anyával.

A metróállomás főnöke köszönetet mondott az utasoknak, akik figyelmezették a vonat vezetőjét és az utasoknak, akik vigyáztak a kisbabára - számolt be a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.