Tiszta Mission Impossible!

Kommandós egér az internet új sztárja

Egy egér az internet legújabb sztárja, de nem ám akármilyen egér: ez egy titkosügynök, csak épp sikerült lefülelni, amitől láthatóan meglepődött.

2014.07.02 07:29ma.hu
Fotó: Facebook/VR-Zone

Régóta sejtettük már, hogy az egerek maguk között valamiféle titkos kiképzőtáborokat szervezhetnek, ahol megtanulják a rejtőzködést, a titkos osonást, vagy épp a zsákmány megszerzését úgy, hogy közben a csapdákat elkerüljék. Hogy ez mennyire igaz, arra itt a bizonyíték, a lefülelt titkosügynök-egér, aki pillanatok alatt sztár lett az interneten.

A kis gazfickót mászás közben csípték el, amikor mind a négy lábát kinyújtva, pókként nekifeszülve a falnak próbált észrevétlen maradni, de ez nem sikerült, és kifejezetten döbbentnek tűnik az arca, amiért nem teljesítette a küldetését és lebukott akció közben. Valószínűleg azon jár az agya, hogy most mi legyen a B-terv...

A fotót egy facebookos oldalon tették közzé, és pillanatok alatt 250 ezer megosztást kapott, a lájkok összeszámolásával nem is próbálkozunk. Arról nem szól a fáma, hogy a következő pillanatban mi történt a lebukott kommandózó egérrel...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.