Csak egy perc kell a 100 citromhoz

Ismerje meg az élő Fruit Ninját: íme, a citromok réme!

Azt mondják, a legnagyobb mesterszakácsok legbecsesebb konyhai eszköze nem a fakanál, hanem a kés. Most megtudjuk, mennyire számít egy igazán éles szerszám!

2014.07.01 12:29ma.hu
Fotó: LiveLeak

Ugye ismerik azt a játékot, amikor potyogó gyümölcsöket kell kettévágni, lehetőleg minél többet a játék ideje alatt? A Fruit Ninja veszélyes, mert rendkívül gyorsan függővé válhat tőle, aki nem vigyáz, ám korántsem olyan veszélyes, mint az alábbi videón látható fiatalember mutatványa: itt ha hibázik, akkor nem egy virtuális életet veszít, hanem könnyen az egyik ujját.

A férfi, akiről a videó feltöltője semmit nem árult el, sem a nevét, sem azt, hogy a világ mely részén kaszabolja a citromokat, alig több mint egy perc alatt 100-nál is több citromot vág félbe. Végignézve a felvételt azonnal megértjük, miért mondják azt a szakácsok, hogy a konyhában egy jó kés a leghasznosabb eszköz: egy átlagos háztartásban található vágóeszközökkel nemigen lehetne megismételni ezt a mutatványt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.