Egy bárban nézte a meccset, mikor rosszul lett

Belehalt az izgalomba: szívrohamot kapott a brazil drukker

Hazája válogatottjának összecsapását nézte a chilei csapattal egy helyi bárban egy brazil férfi, amikor váratlanul a szívéhez kapott és nem sokkal később belehalt az infarktusba.

2014.06.30 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Rawich

Egy nyilvános bárban nézte végig szombat este a Brazil-Chile meccset egy 69 éves férfi, közel a stadionhoz, ahol a mérkőzés zajlott, ám hazája győzelmét már nem ünnepelhette, mert röviddel a meccs vége előtt rosszul lett, és alighogy kórházba értek vele, szívrohamban meghalt. A szurkolóról a brazil média úgy értesült, hogy cukorbeteg volt, és a meccs közben szólt, hogy nem érzi jól magát. Az Estado de Minas című brazil lap arra is kitért, hogy szombat este összesen 98 szurkolót kellett a mentőknek ellátniuk, köztük egy 50 éves nőt ugyancsak szívproblémákkal kezeltek, egy fiatal férfit viszont orrtöréssel vittek kórházba, mert valakivel összeverekedett a szurkolás izgalmában.

A meccs egyébként 3:2-es győzelemmel zárult a házigazdák javára, de tény, hogy a végkimenetel igencsak feszültségtelire sikerült. Az idei vébé ugyanakkor nem szűkölködik az áldozatokban sem a pályán, sem pedig a nézőtéren. A brit Robert Farquharsonnak a fülcimpáját harapták le június 19-én, amikor Anglia 2:1-re kikapott Uruguay nemzeti válogatottjától, öt nappal később pedig az uruguayi csatár, Luis Suarez harapott bele az olaszok ellen vívott meccs közben Giorgio Chiellinibe, amiért most jó ideig nemhogy a pályára, de még a lelátóra sem teheti be a lábát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.