Senki sem tudja, miért mászott ki és vetkőzött le

Pucér férfit ütött agyon az áram a vonat tetején

Már majdnem beért a vonat az állomásra, amikor az egyik utas kimászott a kocsiból, levetet a nadrágját és az ingét, majd felkapaszkodott a vonat tetejére, ott pedig belehalt az őt ért áramütésbe.

2014.06.27 18:29ma.hu

Meghalt egy meztelenre vetkőzött férfi, miután kimászott a vonatból, felment a tetejére, ott pedig belekerült a szerelvény fölött húzódó nagyfeszültségű vezetékek erőterébe, ami egy pillanat alatt szénné égette őt. Az egyelőre ismeretlen személyazonosságú férfi, aki a 20-as évei közepén járhatott, Ausztráliában, Melbourne-ben mászott fel a vonat tetejére, nem sokkal azelőtt, hogy a szerelvény beért volna a Balaclava állomásra. A többi utas elmondta, hogy a férfi a két kocsi között állt a vonaton, ott levette a ruháját és felhúzta magát a tetőre.

"Rettenetes égett szag lett" - mondta az egyik tanú, és a hirtelen támadt bűz miatt többen azt hitték, a férfi a vonatot gyújtotta fel, ezért mindenki igyekezett mielőbb elhagyni az időközben megállt szerelvényt. A holttestet csak úgy tudták lehozni, hogy előtte áramtalanították az egész szakaszt - számolt be a Daily Mirror című brit lap. A rendőrség megindította a nyomozást, hogy kiderítsék, ki volt az ismeretlen férfi, és mi vezetett a tragédiához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.