Indiában

Csónakjából ragadta el a tigris a halászt

A férfi és húga hiába próbálták botokkal elkergetni a nagyragadozót, az közben megragadta az idős férfit. Az állat a hatvanéves apával eltűnt el a mocsárban.

2014.06.27 12:54MTI
Forrás: youtube.com

A csónakból ragadott el egy tigris egy indiai halászt és elvonszolta a mangroveerdős mocsárba az áldozat fiának az elbeszélése szerint.

Az AP pénteki jelentése szerint Jotis Majhi elmondta, hogy apjával és lánytestvérével az indiai Sunderbans Nemzeti Parkban rákásztak csütörtökön, amikor a tigris egy ugrással a csónakjukban termett. A férfi és húga hiába próbálták botokkal elkergetni a nagyragadozót, az közben megragadta az idős férfit. Az állat a hatvanéves apával eltűnt el a mocsárban.



A bangladesi határhoz közeli, nyugat-bengáli Sunderbans dzsungeljei a királytigrisek egyik legutolsó természetes élőhelyei. Az utóbbi négy hónapban ez volt a negyedik halálos tigristámadás a körzetben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.