Négy "gyereke" hamis

Íme a nyolcgyerekes anya, aki valójában csak négy...

Negyedik gyermeke születése után úgy döntött, sterilizáltatja magát az anya, aki később mégis megbánta a döntését, most játékbabákkal vigasztalódik, melyeket élő csecsemőként gondoz.

2014.06.24 16:29ma.hu

Wendy Archer minden reggel korán kel, hogy kamasz gyermekeit rendben el tudja indítani az iskolába, aztán alighogy kilépnek az ajtón, nincs megállás, mert addigra felébrednek a legkisebbek is és kezdődhet a pelenkacsere, meg az etetés. Az idilli képet csak egyetlen aprócska zavar árnyékolja be: a négy csöppség nem igazi, hiába kezeli úgy őket a nő. A 40 éves middlesborough-i nő a csecsemők megszállottja, aki évekkel ezelőtt sterilizáltatta magát, ám később rájött, hogy ezzel valamit elveszített, és most a játékbabákban - amelyek egyébként megtévesztésig hasonlítanak a valódi újszülöttekre - éli ki anyai szenvedélyét.

Thomas baba (Fotó: shellysreborndolls.com)

A nő minden nap órákat tölt a babák öltöztetésével, fürdetésével és még vásárolni is magával viszi a "kicsiket", összesen 2000 fontot (kb. 767 ezer forint) költött már kiságyakra, autósülésre és mózeskosarakra, no meg az egyéb kisebb holmikra. "Imádom a babákat. Nekem nincsenek kisbabáim, ők a csecsemőim" - mondja az egyedülálló nő, aki 16 évesen szülte az első gyermekét, Kirsty ma már 24 éves, majd sorban jöttek a többiek, a most 22 éves Nathan, a 15 éves Keenan és a 13 éves Kia. Őutána döntötte el Wendy, hogy elkötteti a petevezetékét, ami végleges beavatkozás, és hiába bánta meg gyorsan, már nem lehetett visszacsinálni.

Ekkor vette meg a bababoltban Johnsont, Elizeust, Shyant és Thomast. "Tudom, hogy néhányan úgy gondolják, őrült vagyok, de sok barátom van, akiket lenyűgöz, hogy a babák mennyire boldoggá tudják tenni az embereket" - magyarázta a nő. "Amikor átölelem őket, olyanok nekem, mint egy igazi bébi, még az illatuk is olyan, mert a ruhájukat olyan öblítővel mosom. Igazán lenyűgözőek" - lelkendezett Wendy, akinek egyébként még sosem volt munkája, bár a Metro című brit lap arra nem tért ki, hogy miből tartja el négy "igazi" gyermekét, akik mellett még a babamániájára is jut pénz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.