Érezni akarta a frissen vágott fű illatát

Kertészkedni akart a 100. születésnapján

Különös, de egyben megható kívánsága volt egy ohiói nőnek, amikor azt kérdezték tőle, mit szeretne csinálni a 100. születésnapja alkalmából: azt felelte, kerti munkát szeretne végezni.

2014.06.10 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden

Egy nyugdíjas otthonban él az az ohiói nő, aki hétfőn töltötte be a 100. születésnapját. Amikor megkérdezték tőle, mire vágyik ezen a nevezetes napon, ő csupán azt kérte, hadd végezhessen egy kis kerti munkát és érezze a frissen vágott fű illatát. Trudy Price kívánsága teljesült is, a Bowling Green Állami Egyetem diákcsapatának köszönhetően, akik segítségével az asszony tolhatta az egyik fűnyírót, sőt, egy fűnyíró traktorra is felülhetett, majd a hallgatók segítségével néhány virágot is elültethetett.

Magyarázatképp elmondta, hogy szerinte igen fontos, hogy az ember megőrizze az aktivitását, és mint fogalmazott, mindig is szerette a levágott fű illatát, és élemedett kora ellenére szívesen jár ki ma is minden nap a nyugdíjas otthon kertjébe sétálgatni - számolt be a News13 című amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.