Bolondul a dédikorú nőkért

91 éves nővel jár, pedig ő maga még csak 31

Még napjainkban is furcsa látványt nyújt egy pár, pedig manapság már igazán nem szokatlan a nagy korkülönbség a szerelemben, akkor se, ha a nő javára történik.

2014.06.06 07:53ma.hu

Talán nem is a "furcsa" a legmegfelelőbb jelző, az "extrém" jobban kifejezi a látványt, amit Kyle Jones és Marjorie McCool nyújt, a szerelmesek közt ugyanis elképesztő korkülönbség van, ráadásul a nő javára. A 31 éves, bár még annyinak sem igazán látszó Kyle bolondul az idős nőkért, Marjorie csaknem háromszor olyan idős, mint ő: már a 91. évét tapossa. Mégis már öt éve boldogok együtt, sőt, a fiatalember már haza is vitte szerelmét, hogy bemutassa az 50 éves édesanyjának - ahogy azt tette a korábbi, ugyancsak dédnagymamakorú választottjaival. Elmondásuk szerint a hat évtizedes korkülönbség ellenére aktív nemi életet is élnek, és szinte egy percre sem tudják elengedni egymás kezét - számolt be a Daily Mirror című brit lap.

A Pennsylvaniában élő fiatalember azzal magyarázza a különleges vonzódását, hogy mindenkinek másképp működik az agya, van, aki a szőkéket kedveli, más a barnákhoz vonzódik, és vannak páran, mint ő is, akit az idős hölgyek hoznak izgalomba. Csak 18 éves volt, amikor először megbizsergette a szívét egy 50 éves nő, azóta folyamatosan csak ebből és az efölötti korosztályból válogatott. Gyakorta jár társkereső oldalakra, hogy magányos, szerelemre vágyó idős asszonyokat találjon.

Fotó: YouTube

"A legtöbbször 60 és 80 év közti nőket keresek. Amikor megpróbálok beszélgetni egy idősebb nővel, az első reakciójuk mindig az, hogy túl fiatal vagyok. Én viszont kitartó vagyok, és mindig mondom nekik, hogy jó móka lesz" - mesélte Kyle, aki nem tagadta, hogy bár hivatalosan egyedülállónak mondja magát, sokszor randizik egyszerre több nővel is, de mindig legfeljebb öttel tart egyidőben kapcsolatot, őket viszont rendszeresen viszi randikra, no meg haza, hogy bemutassa az anyjának.

Marge-dzsal 2009-ben találkozott egy könyvesboltban, ahol dolgozott, és elkérte az asszony számát. A nő, aki 37 évvel ezelőtt vált el hat gyermeke apjától, beleegyezett a randikba, és bár nem titkolja, hogy eleinte féltékeny volt a többi nőre, elfogadta, mert Kyle mindig visszatér hozzá és azt mondja, hogy ő a legjobb. "A kapcsolatunk fizikai oldala pedig egyenesen csodás! Magamat is meglepett, hogy hogyan hat rám. Szexi ruhákat viselek az ágyban" - mesélte.

A férfit nem zavarják a ráncok, ellenzi a plasztikai beavatkozásokat és imádja az ezüstös hajat is, csak amiatt aggódik, hogy hiába tudja, hogy előbb-utóbb szeretne megállapodni, valószínűleg a tökéletes társ hamarabb meghal, mielőtt igazán az övé lehetne. Azt pedig egyenesen cáfolja, hogy a dolog a pénzről szólna, mint ahogy sokan megvádolják. "Randiztam már az anyagilag legeltérőbb helyzetű nőkkel, és nem erről szól. Ez teszem, mert ezt szeretem, és nekik is jó."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.