Három gyermekük maradt árván

Frontálisan ütköztek, egymást ölte meg a házaspár

A friss házasok egyik tagja sem élte túl a frontális ütközést: egymással szemben haladtak, de egyikük sem látta a másik autót, és így két külön autóban, de egyszerre haltak meg.

2014.06.06 15:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Egy halálos baleset mindig tragikus, akkor meg különösképpen az, ha egy házaspár mindkét tagja ott marad. A texasi Odell közelében azonban még ennél is szívszorítóbb tragédia történt a hét közepén: a nemrég összeházasodott pár két tagja egymással ütközött össze frontálisan és gyakorlatilag egymást ölték meg. Három gyermekük várta őket hiába haza - számolt be rendőrségi forrásokra hivatkozva a Times Record News.

A 26 éves Cristina Munoz és 31 éves párja, Nicolas Cruz a munkahelyén volt, egy baromfifeldolgozó üzemben dolgoztak, és mivel sokszor kellett utazniuk a cég különböző telephelyei között, mindketten a saját autójukkal jártak. A végzetes napon egymással szemben haladtak aszfaltozot, de kitáblázatlan 87-es számú úton, amikor a nő valahogyan átsodródott a szemközti sávba és férje már nem tudta elkerülni az ütközést, mind a ketten azonnal meghaltak a balesetben.

A mentők csak speciális eszközök segítségével tudták kiszabadítani a pár mindkét tagját az összeroncsolódott járművekből. "Úgy tűnik, a sebesség és az út elrendezése, beleértve egy dombtetőt, lehetett a legfőbb tényező a balesetben" - mondta a rendőrség szóvivője, de a vizsgálatok lezártáig nem mondhatnak ennél biztosabbat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.