Szemtől szembe

Négyen sérültek a frontális karambolban

Négy ember sérült meg, amikor frontálisan ütközött egymással két gépkocsi az 51-es főút kiskunsági szakaszán.

2014.05.26 14:49Havariapress

Az 51-es főút Bács-Kiskun megyei szakaszán, Szalkszentmárton külterületén hétfőn délután, nem sokkal egy óra előtt haladt egy személyautó Baja irányába, amikor eddig tisztázatlan okokból, frontálisan összeütközött egy szemből érkező másik autóval.

A 64-es kilométer-szelvényben történt balesetben az elsődleges információk szerint négy fő sérült meg, sérüléseik mértékéről nincs biztos információ.

A baleseti helyszínelés már megkezdődött, annak befejeztéig az úttestet az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták; a fennakadás miatt a rendőrség az arra közlekedők megértését és türelmét kéri.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.