Bevált a fenyegetés

Krumplihámozóval térítette el az autót

Egy krumplihámozó késsel fenyegetőzött egy egyetemista, így sikerült eltérítenie, majd megszereznie egy autót egy idős házaspártól. A módszer bejött, bár most börtön lehet a "jutalom" érte.

2014.06.05 10:51ma.hu

Egy krumplihámozó késsel fenyegetőzve sikerült eltérítenie egy idős házaspárt a 21 éves Derek Creswellnek még tavaly december 23-án, a fiatal férfit most állították bíróság elé, ahol óvadék ellenében engedték őt hazatérni a június 26-ra kitűzött tárgyalásáig. A brit férfi egy 76 éves autótulajdonosra támadt az angliai Waterside közelében lévő Bond-hegyen.

A gyanúsított védőügyvédje a bíróságnak elmondta, hogy védencét nem sokkal korábban egy másik bűncselekmény miatt már elítélték, és épp a közelmúltban szabadult feltételesen. Az autóeltérítés miatt 500 font óvadékot szabtak ki rá, és meghagyták, hogy nem hagyhatja el az otthonát, továbbá nem léphet kapcsolatba a sértett féllel - számolt be a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.