Életveszélyes volt a szúrás

Almahámozó késbe dőlt bele a mámoros élettárs

Életveszélyesen megsebesítette élettársát egy nő Dombóváron.

2013.11.11 13:12ma.hu

Mellkason szúrta élettársát egy nő Dombóváron, 2013. november 10-én délelőtt. A sértett az előző éjszaka elfogyasztott alkoholtól még ittas volt.

A férfi és a nő emiatt veszekedett. A felek elmondása szerint eközben a férfi belehajolt-beledőlt a nő kezében levő, maga előtt tartott késbe, amivel az asszony előzőleg almát hámozott a gyerekeinek. A sértett és az elkövető is úgy nyilatkozott, hogy nem volt szándékos a szúrás.

A sértettet a mentők kórházba szállították, ahol kiderült, hogy életveszélyes a sérülése. A férfit megműtötték, életét a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 33 éves dombóvári nővel szemben, aki szabadlábon védekezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.