Mégis, mit gondolhattak?

Elolvadt a jéghajó a tengervízben

Jégből készült hajóval akarta megtenni az angliai partok és a Wight-sziget közötti távolságot két brit férfi, ám járművük elolvadt a 15 Celsius-fokos tengervízben.

2014.06.02 19:55MTI

Neil Laughton és Jon Beswick egy Portsmouth közeli kisvárosból akart jótékonysági célú adománygyűjtés keretében átevezni az öt kilométerre fekvő szigetre. Azzal számoltak, hogy hajójuk legalább öt órán át bírja a tengeren, ám útjuk igencsak rövidre sikerült, öt perccel az elindulás után a csónak elkezdett olvadni.

Ez egy katasztrófa volt - mondta Laughton a The Times brit napilapnak. Az 1,2 tonnás hajóval csak néhány tucat métert tudtak megtenni, kísérőhajójuk visszavontatta őket a szárazföldre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.