Új kihívások előtt áll a szépség

Playmate volt, sportoló lett, ma már üzletasszony Fekete Tünde

Nem mindennapi feladatra készül Fekete Tünde. Az ismert playmate ma már leginkább fitneszversenyeken látható és hamarosan megnyitja első üzletét is.

2014.06.02 09:43ma.hu

Fekete Tünde a legtöbb olvasó számára leginkább a férfimagazinokból lehet ismerős, de aki jártas a fitnesz világban, az jól tudja, hogy a csinos lány ma már versenyzőként is rendszeres résztvevője a különféle fitnesszversenyeknek. Nem is méltatlanul: az Ausztria kupán a második helyezést érte el, egy hazai versenyen pedig első lett.

Fotó: Sunhill

Összesen egy éve foglalkozik a versenyzéssel, de négy éve már aktívan sportol. Mivel sohasem voltak súlyproblémái, így inkább súlyzókkal edz heti 6 alkalommal, napi 3 órában. A sport mellett azonban nem feledkezett meg a tanulásról sem, elvégezte a Pécsi Tudományegyetemet HR szakon.

Tünde szeretne még sok eredményt elérni Bikini Fitness Modell kategóriában, de tudja, hogy mindig két lábon kell állni. Hamarosan megnyitja első üzletét, amelynek természetesen köze lesz a választott sportágához.

Fotó: Sunhill

A versenyzést még jó pár évig szeretném csinálni, de tudom, hogy mindig kell egy B terv. Nemsokára megnyitom az első saját üzletemet, ahol táplálék- és versenyzéssel kapcsolatos kiegészítőket árulok majd. Tervben van, hogy lesznek versenycipők, barnítók, fitneszbikinik is. Nagyon körüljártam a márkát, mielőtt belevágok az árusításba, hiszen számomra rendkívül fontos, hogy bevizsgált, egészségre nem ártalmas dolgokat áruljak. A szakembereken kívül magamon is teszteltem az árut és garantáltan jó minőségű, így már merem ajánlani másoknak is.

Remélem, mindkét területen helyt tudok majd állni, de hiszem, hogy elég érett vagyok és mindig kellenek az új kihívások az életben!
” – mesélte az üzletasszonynak készülő Fekete Tünde.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.