Másik horgász sietett a segítségére

Piranha harapta meg a horgászt

Piranha harapott meg egy horgászt az északkelet-franciaországi Vogézekben. A kifogott hal akkor kapott bele a férfiba, amikor ki akarta venni a horgot a szájából.

2014.05.29 20:26MTI
freedigitalphotos.net/Victor Habbick

Végül egy másik horgásznak kellett a segítségére sietnie. Az országos horgászszövetség helyi elnöke, Michael Dorner kétkedve fogadta a trópusi vizekben honos hal felbukkanását: "több mint 50 éve pecázok, de még sohasem hallottam piranhákról a vizeinkben".

Végül a megsérült horgász - egy nyugdíjas pék - megmutatta neki a 17 centi hosszú, 8 centi széles ragadozót. Michael Dorner szerint az történhetett, hogy valaki kivette az akváriumából, és a horgásztóba engedte a halat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.