Fergeteges fináléban végzett az énekes

Nálunk kiesett, külföldön dobogós lett az X-Faktorban Gyurcsík Tibi

2011-ben az élő show-ba még bejutott, de onnan elsőként kellett távoznia Gyurcsík Tibinek. A közös cseh-szlovák X-Faktorban viszont egészen a dobogóig jutott, és csak hajszállal csúszott le a 2. helyről.

2014.05.27 07:29ma.hu

Két és fél évvel ezelőtt, a második X-Faktorban sokakat megdöbbentett, amikor az élő show-k elindulása után rögtön búcsúzni kellett Gyurcsík Tibitől, ráadásul a fiatal énekes nem sokáig nyalogatta a sebeit, hanem gőzerővel vetette bele magát a munkába, fellépésekre járt, számtalan koncertet adott és szinte minden nap bizonyította, hogy több volt benne, mint az az egyetlen élő adás.

A kemény munka aztán meghozta a gyümölcsét is, a dunaszerdahelyi születésű sztár idén már rutinos előadóként vágott bele a közös cseh-szlovák X-Faktorba, ahol előbb a mentorokat nyűgözte le, aztán az élő show-ba bejutva a közönséget is. Az ottani verseny felépítése jelentősen eltér az eredeti változattól, 12 helyett csak 8 versenyző állhat élő adásban színpadra, és mindössze két fordulóra kerül sor a finálé előtt, ahová hatan jutnak be és ők csapnak össze egy látványos döntőben.

Fotó: RTL Klub

A végső sorrendre tehát nem kell heteket várni, mégis - vagy talán épp ezért - a versenyzőknek talán még jobban "oda kell tenniük magukat", hisz a fináléban is még sokfelé oszlanak a szavazatok. Tibi viszont magabiztosan állt a színpadra a döntőben és a hat finalista közül sikerült bejutnia a három legjobb közé, ahol végül a 3. helyet szerezte meg, a szavazatok közel negyede ment az ő nevére.

Mint mondta, kis csalódottságot érez, hogy a szuperfináléban már nem vehetett részt, de az első pillanatok után már újra a jövőn gondolkozik és ahogy a Fókusz kamerája előtt fogalmazott: "az X-Faktor harmadik helyével nagyon szépen el fogom tudni indítani, amit szerettem volna annak idején!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.