Az X-faktoros sztár pezsgővel hódít

Képek - Gyurcsík Tibi címlaplányt kényeztetett

Ha romantikáról esik szó, kinek ne jutna eszébe azonnal egy csábítóan gyöngyöző pezsgő is! No meg néhány sármos férfiú, mint például az X-Faktor két csillaga, Gyurcsík Tbi és Tarány Tamás.

Csak úgy folyt a pezsgő! képgaléria

2013.05.29 13:09ma.hu

Különleges pezsgőkóstolásra kapott meghívást Budapest szívébe, a Vörösmarty tér egyik legexkluzívabb éttermébe Gyurcsík Tibor és Tarány Tamás, és hogy az elegáns italhoz elegáns társaságot is kapjanak, a Viasat3 Címlaplány című műsorának versenyzőjével, Mironova Aljonával egészült ki kettősük. Persze az esemény nemcsak a kóstolgatásról szólt, a három hírességnek a pezsgővel kapcsolatos ismereteiről is számot kellett adnia egy verseny formájában.

Az X-Faktor két versenyzője, valamint a csinos hölgy 6-6 pezsgőt ízlelt meg, melyeknek a címkéje le volt takarva, így csak az ízlelőbimbóikra tudtak hagyatkozni, hogy megtippeljék, milyen fajtát kóstolnak épp. A feladat nem volt egyszerű, annál is inkább, mert mint kiderült, korábban egyikük sem vett részt hasonló versenyen.

Fotó: Van Creative (A galériához KATT a képre!)


A kóstolgatás közben Tibi elmesélte, hogy eddig csupán a borral történő csábításban szerzett tapasztalatokat, most viszont lehetősége nyílt neki is és Tamásnak is, hogy kitanulják, hogyan kell egy hölgyet elkápráztatni a pezsgővel. Bár mindketten kapcsolatban élnek, a Címlaplány kívánságait alig győzték lesni, és egymást lepipálva igyekeztek minél elegánsabban szervírozni a gyöngyöző nedűt.

A kiszolgálás kifogástalan volt, az ízlelés terén viszont még van mit fejlődnie a két srácnak: Tibi még a dobogóról is lecsúszott volna, ha többen vannak, mivel a hat ízből egyet sem sikerült felismernie, Tamás 3-mal megszerezte a képzeletbeli ezüstérmet, a győztes pedig egyértelműen Aljona lett, rajta mindössze 2 íz fogott ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.