Új szerepben próbálja ki magát a műsorvezető

Zene és nosztalgia: Iszak Eszter visszatért az iskolájába

Kilenc évvel ezelőtt hallotta utoljára az iskolacsengő hangját Iszak Eszti, a VIVA TV műsorvezetője azonban a mai napig mindenre emlékszik. Most pedig fel is idézheti az elveszett emlékeket.

2014.05.22 15:35ma.hu

Iszak Eszti teljesen új szerepben próbálja ki magát. A VIVA TV műsorvezetője lesz ugyanis a B the First - Kié a legjobb sulizenekar? egyik zsűritagja. A fiatal zenészeket összegyűjtő online tehetségkutató videóit nézegetve Esztinek eszébe jutottak saját középiskolás emlékei, sőt el is látogatott egykori iskolájához.

Dunaújvárosba jártam középiskolába, ez az időszak a mai napig emlékezetes számomra. A padtársammal, Olgival elválaszthatatlanok voltunk: háromkor véget ért a tanítás, mi ötkor már újra találkoztunk. Természetesen a mai napig tartjuk a kapcsolatot” – emlékezett vissza Eszti.

A sulis szerelem az én életemből kimaradt, de emlékszem, voltak párok, akiket az egész iskola csodált, hogy mennyire összeillenek. A legjobb pillanatok mindig az osztálykirándulások voltak, nagy csalódásként ért minket, amikor az egyik évben annyira rosszul viselkedett az osztály, hogy büntetésből nem mehettünk sehová” – árulta el a Eszti, aki már kamaszkorában is imádta a zenét és természetesen az iskolai bulikat.

Fotó: Redlemon

Az iskolás évekből persze a sulidiszkók sem maradtak ki. 15-16 évesen még nem sminkeltem, de a bulikra én is kifestettem magam, és a barátnőimmel felvettük a legszebb ruháinkat. Nálunk ugyan nem volt iskolazenekar, de a szomszédos iskola együtteséért mindenki odavolt. A B the First! – Kié a legjobb sulizenekar online tehetségkutató indulói is biztosan összetörik majd a kamasz fiúk és lányok szívét, hiszen a szjger.hu oldalon, az ország legnagyobb virtuális gimijében már most hatalmas rajongótábort verbuváltak a csapatok” – mondta Eszti.

A műsorvezető azt is hozzátette, szerinte óriási lehetőséget kap a tehetségkutató nyertese, hiszen aki a legjobbnak bizonyul a Pesti Magyar Színházban rendezett június 3-i döntőn, felléphet hazánk legnagyobb könnyűzenei díjátadóján, a VIVA Cometen, olyan sztárok mellett, mint Inna, Ola, Fluor, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, Tóth Gabi, Király Viktor és sokan mások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.