Nem tűri az ellentmondást a csinos műsorvezető

Iszak Esztinek senki ne szóljon bele!

Amilyen törékenynek tűnik, olyan határozott! Iszak Eszti szívesen veszi a tanácsokat, de ha divatról van szó, nem tántorít saját véleményétől. A környezetében élők éppen ezért nem is szeretnek szembeszállni vele.

2014.03.24 17:29ma.hu

A hazai zenecsatorna csinos műsorvezetője kiskora óta a divat megszállottja. Most már nehéz róla elképzelni, de volt idő, amikor minden ruhadarabja rózsaszín volt, és a trapéznadrág is a kedvencei közé tartozott. A hippi stílus még ma is közel áll a szívéhez, de a trendi nőies vonal is egyre többször köszön vissza öltözködésében. Persze előfordul olyan is, hogy szinte kisfiúsan lazára veszi a figurát.

Fotó: Redlemon

"Szeretek extrémen öltözni, keverni a stílusokat, de olyan is van, hogy laza napot tartok: baseball sapka, egy bővebb póló és persze az elmaradhatatlan nyakláncok. Az egyik kedvenc kiegészítőm azonban nem aratott osztatlan sikert. Ákos (Dobrády Ákos, a TNT énekese, Eszti párja - a szerk.) többször mondta, hogy az aranyszínű baseball sapkám neki nagyon nem teszik, de mivel nem mondtam le róla, egyszer fogta magát és kidobta a sapkát a kocsi ablakán. Persze utána visszamentünk érte" - mesélte nevetve Eszti.

A tavaszi trendek kifejezetten kedveznek a divatőrült műsorvezető ízlésének, hiszen idén szinte bármit lehet hordani. A MOM Park stylistjai szerint a csíkos a pöttyössel hódít majd, a hatalmas virágminták és geometriai formák újra divatba jönnek, egy-egy pasztell darab beszerzése pedig mindenkinek erősen ajánlott. Eszti is engedett a kísértésnek, és a minap egészen merész összeállításokban pózolt.

"Imádom a mix and match stílust, hogy szinte bármilyen ruhadarabot összekombinálhatok, persze csak ízlésesen. Előfordul, hogy arra kényszerülök, hogy a gyerekosztályról válogassak, úgyhogy most kifejezetten örülök, hogy a bevásárlóközpontos lányokkal a nőiesebb darabok közül szemezgettünk. Amúgy is hiányzott egy kis fekete, elegáns ruha a gardróbomból" - mondta el Eszti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.