Új élet, új otthon

Iszak Eszti különleges szilvesztert tartott

Pezsgő, tűzijáték, hatalmas bulik. Elmúlt egy újabb szilveszter, amit a zenecsatorna csinos műsorvezetője is nagyon várt már. Ráadásul Iszak Eszti élete tényleg megváltozott az új évvel!

2014.01.02 16:14ma.hu

Ahány ember, annyiféleképpen tölti a szilveszter estét. Akad, aki ilyenkor barátok között vagy családi környezetben köszönti az újévet, mások szórakozóhelyen ünnepelnek. Iszak Eszti számára azonban az idei szilveszter más volt, mint az eddigiek.

"A szilveszter idén különleges volt, hiszen egy búcsúbulival és az egyik barátnőm szülinapjával is egybekötöttük. A barátaimmal ugyanis elköltözünk abból az albérletből, ahol eddig laktunk, így azokkal ünnepltünk, akikkel ott együtt éltünk" - mondta Eszti. Nem csoda, hogy a csinos műsorvezető nagyon készült az év utolsó napjára, hiszen eddig is sok boldog pillanatot hozott neki ez az ünnep.

Fotó: Redlemon

"Mindig baráti társaságban töltöm az év utolsó estéjét, az előző évben azonban Ákossal Prágába utaztunk, és egy szórakozóhely tetején koccintottuk éjfélkor, ahonnan gyönyörű volt a kilátás. Ez felejthetetlen élmény volt számomra, hiszen ilyenkor általában házibulikban ünnepelek" - emlékezett vissza Eszti, aki azt is elárulta, szilveszter nála egyet jelent a zenével: általában ő a házibulik zenefelelőse is.

A műsorvezető idén az egyik mobilszolgáltató zenei alkalmazásának segítségével állította össze a listát a kedvenceiből. "Az ezredfordulón volt az első olyan szilveszter, amit még szülői felügyelettel, de végre a barátnőimmel tölthettem. Ehhez az évhez kapcsolódik az egyik kedvenc dalom, amit máig is rendszeresen meghallgatok a Deezeren, ez pedig Jennifer Lopez Waiting for Tonight című slágere.

Az év végi bulira mindig választok egy olyan számot is, ami az adott évben számomra nagy kedvenc volt, ez 2013-ban Klangkarussell Sonnentanz című felvétele. Egyébként van egy személyes Top3 listám, amiben időről időre változik, de Bebel Gilberto Cada Beijo című száma örök dobogós
" - árulta el Eszti, aki nem csak szilveszterkor, hanem az év minden napján a legújabb zenei listákkal várja a nézőket, a VIVA Chart Show-ban.

Ezekkel kezdődött a party Eszter bulijában - de nemcsak év végén indul jól a buli!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.