Kegyetlenül ijesztő az átverés

Íme, a gyermek, akitől a férfiak is sikoltozva menekülnek

Brutális átverést eszeltek ki egy brazil stáb tagjai, aminek egyenes következménye lehet, hogy ezentúl ember legyen a talpán, aki oda mer menni az éjszaka közepén egy magára hagyott, síró gyermekhez az utcán.

2014.05.19 12:29ma.hu
Fotó: YouTube

Vérfagyasztó átverést eszelt ki a brazil Canal Boom nevű internetes csatorna, ami az emberek jószívűségét használta ki, meglehetősen aljas módon. Előre szólunk: a felvételt csak azok nézzék meg, akik bírják a horrort, mert ez tényleg rémisztő!

A sztori lényege csak annyi, hogy egy park egyik padján az éjszaka közepén egy hálóinges kislány ül, fejét a kezébe temetve, és jól hallhatóan sír. A gyanútlan járókelők persze azonnal segíteni szeretnének rajta, így hát odamennek, hogy megkérdezzék, mi a baj - ám ekkor mintha maga az ördög jelenne meg előttük.

A zseniálisan kivitelezett átverésről szóló filmet a felkerülés óta eltelt másfél hét alatt több mint 2,6 millióan nézték már meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.