Íme, a jövő tehetsége

Fogadjunk, hogy ilyen blueskoncertet még sose hallottak!

Hugh Laurie felkötheti a nadrágját, ha szeretné még egy kicsit élvezni a dicsőséget a blues színpadán. A kétéves Luca (aki amúgy kisfiú, a spanyoloknál ez nem női név) nagyon keményen nyomja már most is, mi lesz később!

2014.05.16 15:08ma.hu
Fotó: YouTube

Igazi őstehetség a kétéves Luca, aki ugyan beszélni még nem igazán tud, de profikat megszégyenítő érzékkel tolja a blueszenét. Hugh Laurie karrierje komoly fenyegetésnek van kitéve mostantól kezdve, talán a színészet még némi reményt adhat neki, feltéve, ha a konkurencia nem töri olyasmiben a fejét, hogy a zenélés mellett esetleg csak úgy kedvtelésből felcsap mogorva orvosnak is... Mi mindenesetre máris imádjuk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.