Rendbontás

Letartóztatták Alec Baldwint

Az 56 éves színész nem volt hajlandó igazolványt felmutatni, harciasan viselkedett, ezért a rendőrtisztek megbilincselték.

2014.05.13 21:24MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/sattva

Rövid időre letartóztatták Alec Baldwint kedd délelőtt, mert harciasan lépett fel két rendőrrel szemben, akik megállították őt kerékpározás közben, mivel rossz irányban haladt New York utcáin. A stúdió című vígjátéksorozat sztárja a forgalommal szemben haladt a 16. utcán és az 5. sugárúton Manhattanban, ezért megállították, és kérték, hogy igazolja magát - közölte a rendőrség illetékese.

Az 56 éves színész nem volt hajlandó igazolványt felmutatni, harciasan viselkedett, ezért a rendőrtisztek megbilincselték és kerékpárjával együtt a közeli rendőrőrsre vitték - tette hozzá. Baldwin idézést kapott július 24-ére a bíróságra két vádpontban: rossz irányban való kerékpározás és rendbontó magatartás miatt. Baldwin Twitter-üzenetben számolt be arról, hogy megbilincselték, amiért szabálytalanul kerékpározott az 5. sugárúton, és kiírta az őt letartóztató tiszt vezetéknevét és rendőrjelvényének számát is.

Az Oscar- és Tony-díjra jelölt színész közismert hirtelen természetéről, 2011-ben például leszállították egy repülőgépről, mert felszállás előtt nem volt hajlandó befejezni a játékot a mobiltelefonján, és összetűzései az újságírókkal is rendszeresen sajtóhírekké válnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.