Botswanában támadták meg a férfit

Elefántok tapostak halálra egy turistát

Csak le akarta fotózni a csordát, de az állatok megvadultak és halálra tapostak egy kínai turistát másodpercekkel azután, hogy ő kiszállt a kocsiból. Mire megérkezett a segítség, már késő volt.

2014.05.08 00:30MTI
Freedigitalphotos papaija2008

A rendőrség közlése szerint elefántcsorda támadt a férfira, miután az kiszállt egy autóból, hogy lefotózza a csoportját.

A turistának már csak a halálát tudták megállapítani a helyi kórházban, a társaságában lévő négy személynek nem esett bántódása.

A Hszinhua kínai hírügynökségnek nyilatkozva Ismael Morebodi helyi rendőrfőnök óvatosságot tanácsolt a turistáknak, és arra kérte őket, hogy a rezervátumokba látogatva forduljanak segítségért túravezetőkhöz.

A tragédia egy természetvédelmi területen történt, az afrikai ország északkeleti részén. Afrikában Botswanában él az egyik legnagyobb elefántpopuláció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.