Egy új honlapon keresztül

Közvetlenül küldhetnek e-mailt alattvalói a szaúd-arábiai királynak

Egy új honlapon keresztül közvetlenül küldhetnek e-mailt az alattvalók Szaúd-Arábia királyának.

2014.05.02 16:31MTI
freedigitalphotos.net/patrisyu

A Kommunikáció elnevezésű honlapot szaúdi források szerint az uralkodó rendeletére hozták létre. Abdallah bin Abdel-Aziz király ugyanis kíváncsi országa polgárainak panaszaira, ötleteire és javaslataira. Ezért aztán minden beérkező e-mailt továbbítanak hozzá.

A szaúdiak a honlapra a kormányhivatalokkal kapcsolatos kifogásaikat is elküldhetik, továbbá itt fogadják az orvosi segítségért folyamodó kérelmeket is - számolt be róla pénteken a BBC News.

Szaúd-Arábiának meglehetősen hányatott kapcsolata van az internettel. Miközben az ország büszkén állítja, hogy milliók használják a világhálót mindennapos tevékenységeikhez, az sem titok, hogy külföldi honlapok ezreit blokkolják azzal az indokkal, hogy sértik az ország erkölcsi normáit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.