Baltimore

Döbbenetes videó! Egyszer csak eltűnt egy fél utca...

A heves esőzések annyira alámosták a területet, hogy az utca szélén parkoló autók egy gödörbe csúsztak, amikor az út összeomlott.

2014.05.02 09:10ma.hu
Forrás: youtube.com

Pár másodperc alatt eltűnt a föld színéről egy baltimore-i utca fele. A napok óta tartó heves esőzések annyira alámosták a területet, hogy az utca szélén parkoló autók egy gödörbe csúsztak, amikor az út összeomlott - írja külföldi forrásokra hivatkozva az Origo.hu.

Autók parkoltak annak a baltimore-i utcának a szélén, amely pár perc alatt szabályszerűen összeomlott csütörtök délután, miután a több napja tartó heves esőzések alámosták az utat - írja a CCN amerikai csatorna online oldala. A videón jól hallatszik, hogy a helyszínen levők sikítani kezdenek, miközben végignézik az utca eltűnését.

A brit Mirror című lap azt írja, hogy az utca közelében élőket evakuálták, a gázvezetékeket pedig le kellett zárni. Egy szemtanú a lapnak azt mondta: hátraléptek pár lépést, majd alig 10 másodperc alatt a föld megnyílt, az autók pedig eltűntek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.