Christina nővér meggyőzte a Voice mestereit

Az apáca visszatért és tarolt: leénekelte a párbajellenfelét

Néhány hete óriási szenzációként söpört végig a közösségi oldalakon Christina nővér első dala a Voice olasz változatában, most pedig újra elvarázsolta a bírákat, akik a párbaj után is neki szavaztak bizalmat.

2014.04.28 09:29ma.hu
Fotó: YouTube

Az apáca jött, látott, és ismét győzött: Christina nővér a Voice olasz változatában legyőzte párbajellenfelét és egy újabb dallal bejutott a legjobb 12 énekes közé. A fityulás ifjú hölgy a múlt hónapban jelent meg a mesterek háta mögött, akik akkor még nem sejtették, hogy a hang, amit hallanak, egy eddig elvonultan élő nő torkából jön ki, és miután megfordultak, akkor is csak nehezen hitték el, hogy a ruha nem jelmez.

Időközben azonban véget ért a meghallgatások köre, a versenyzőknek egy rövid felkészítés után egymással kellett megküzdeniük a továbbjutásért, egyszer egy párbajdallal, egyszer pedig egy szóló számmal, amelyben Christina nővér ismét az ujja köré csavarta a négy bírát. Magabiztosan állta a sarat Benedetta Giovagninivel és Luna Palumbóval szemben, és Mariah Carey Hero című száma sem okozott neki nehézséget. Így az újabb forduló után ő lett az, aki bekerült a 12 főből álló döntős csapatba, továbbjutásáról pedig innen kezdve már nemcsak a Mesterek, de a nézők is dönthetnek.

Az biztos, hogy ellenfeleinek alaposan fel kell kötni a nadrágjukat, az apáca ugyanis egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egyébként is vallásos Olaszországban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.