Közösségi oldalon fenyegette ismerőse élettársát

Hirtelen felindulásból elkövetett zaklatás a Facebookon és sms-ben

A későbbi sértett nehezményezte, hogy szerinte túl közeli kapcsolat alakult ki a gyermekeinek apja és a 32 éves nő között.

2014.04.25 12:36Havariapress

Zaklatás miatt vádemelést javasol az ügyészségnek a rendőrség azzal a békéscsabai nővel szemben, aki többször is megfenyegette egy ismerőse élettársát egy közösségi oldalon keresztül.

A békéscsabai rendőrség néhány hónapja indított nyomozást egy 32 éves nő ellen, akit többszöri fenyegetés miatt jelentett fel egy általa ismert másik nő.

A kettejük közti konfliktus tárgya az volt, hogy a későbbi sértett nehezményezte, hogy szerinte túl közeli kapcsolat alakult ki a gyermekeinek apja és a 32 éves nő között.

A két nő ezért telefonon és sms-ben többször is kölcsönösen kereste egymást, de a vitát nem tudták rendezni, sőt 2013 decemberében az állítólagos szerető egy közösségi portálon olyan üzenetet küldött az élettársnak, melyben alapos veréssel fenyegette meg.

Két hónappal később a fenyegetést telefonon is megismételte, a sértett ezután kért rendőrségi segítséget. Kihallgatásán a gyanúsított azt mondta, hogy nem akart tettlegességhez folyamodni, csak azért fenyegetőzött, mert dühítette a kialakult helyzet.

A rendőrség a napokban lezárta az ügy nyomozását, és zaklatás miatt vádemelési javaslattal küldte el az ügy iratait a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.